Baschetbaliștii s-au calificat în Top 6

ianuarie 19, 2020

[et_pb_section admin_label=”Section” global_module=”281″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Prima fază din Liga Națională de baschet masculin a oferit un final pasionant. Toate jocurile rundei cu numărul 14, ultima, s-au jucat sâmbătă seara, la aceeași oră, și au decis ultimele două calificate în Grupa A, cea a locurilor 1-6.

Franklin si Komatina vs Sibiu site SCMT 190120

Echipa noastră se numără printre ele, în ciuda faptului că a cedat în fața lui CSU Sibiu, 80-84, în sala Constantin Jude. A fost un meci cu mult suspans: alb-violeții au început foarte bine (33-12, după primele zece minute), apoi Sibiul a fost mai puternică sub panou și a trecut în avantaj la finele sfertului al treilea (59-62). Vizitatorii au avut chiar +8 (60-68), după care echipa noastră s-a redresat, a condus cu 77-74, grație unei „trițe” a căpitanului Nikola Pesakovic, însă finalul a aparținut formației din Sibiu.

„Este o înfrângere care s-a produs doar și doar din vina noastră. Felicitări Sibiului, dar și echipei noastre pentru efortul depus. Totuși, am pierdut prea ușor diferența pe care am avut-o, dar aici trebuie menționat un aspect: diferențele mari venite devreme sunt greu de păstrat. Se întâmplă și la case mai mari. Cine s-a uitat la meciul din Euroligă dintre Villerurbane și Steaua Roșie știe că s-a întâmplat la fel. Francezii au condus cu 21 de puncte, iar sârbii au câștigat. Trebuie să căutăm răspunsuri și să reparăm aceste greșeli care ne-ar putea costa în Top 6 în fiecare meci. Sunt mulțumit că am ajuns între primele șase echipe: îmi pare rău că nu printr-o victorie a noastră, dar asta nu înseamnă că nu merităm să fim acolo. Înfrângerea de astăzi nu poate anula munca și rezultatele obținute până acum, în condiții grele”

Dragan Petricevic, antrenorul Baschet SCM Timișoara

Leii din Banat vor juca în prima etapă din faza a doua a campionatrului acasă, cu formația care a încheiat faza primă a campionatului, pe locul întâi, CSM Oradea. Jocurile grupei A vor începe chiar din weekend-ul ce urmează.

Echipa noastră se află la al 33-lea sezon consecutiv în elita baschetului masculin românesc.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_signup admin_label=”Email Optin” provider=”mailchimp” mailchimp_list=”63d6d09cd4″ aweber_list=”none” title=”Abonează-te la newsletter” button_text=”Trimite” use_background_color=”on” background_color=”#1e73be” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_focus_border_color=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ saved_tabs=”all”] [/et_pb_signup][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 1″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/SCM-Timisoara-1573939066260011/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 2″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/rugbytimisoara/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 3″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara-402796363219102/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”Cand jucam?” saved_tabs=”all”][event_blocks 117][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale