Info baschet, handbal, rugby

ianuarie 28, 2024

BASCHET. Alb-violeții au luat startul, ieri, în faza secundă a campionatului. SCM winsed.swiss Mozart Bet Timișoara a învins CSM Focșani, la sala Constantin Jude, cu 98-69 (18-11, 22-19, 30-21, 28-18).

Edward Petrescu (foto, la minge) a izbutit un double-double, 19 puncte și 15 recuperări, iar Dimitrjevic l-a completat cu 19 puncte și 6 pase decisive.

Echipa noastră are acum 13 puncte, cu care ocupă locul I în grupa locurilor 11-18.

HANDBAL. Meciul de verificare de sâmbătă, de la Kraguevac a fost anulat. SCM Politehnica Timișoara rămâne cu cele două partide amicale disputate anterior în Serbia (detalii, AICI).

Jucătorii lui Mihai Rohozneanu și Sorin Sărăndan vor juca primul meci oficial din 2024 sâmbătă, 3 februarie, cu CSM Bacău. Partida va avea loc de la ora 15.45, la sala Constantin Jude.

RUGBY. Selecționerul David Gerard a anunțat lotul cu care va aborda prima partidă din Rugby Europe Championship, în deplasare, cu Polonia (duminică, 4 februarie). Șase jucători de la SCM USV Timișoara se află în lot: Ciprian Chiriac, Lucian Mureșan, Dragoș Ser, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu și Tevita Manumua.

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale