Tot pe drum: handbaliștii, învinși la a treia deplasare consecutivă

noiembrie 9, 2019

[et_pb_section admin_label=”Section” global_module=”281″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Handbaliștii noștri au jucat la Constanța, în etapa a IX-a a Ligii Naționale. A fost a treia partidă dintr-o serie de patru meciuri în deplasare, deschisă de jocul din Cupa României, de la Odorhei, și care se va încheia marți, 12 noiembrie, la Buzău.

Marijanovic unu la unu cu portarulSCM Politehnica a deschis repede scorul, prin Pribanic, gazdele s-au desprins la 5-2, prin golul lui Nikolic, din minutul 8, dar apoi a fost o repriză echilibrată.

Pribanic, Marijanovic și Dragas au înscris trei goluri consecutive, cu care alb-violeții s-au dus la 11-9, cu opt minute înaintea pauzei. Scorul de la jumătatea meciului, 13-12 pentru băieții noștri, a fost stabilit de Dragas, cu șapte secunde înaintea sirenei.

SCM Poli a fost din nou la +2 – 15-13, min. 33 – însă Dobrogea Sud a punctat de cinci ori la rând (18-15, min. 37), profitând și de o eliminare dictată lui Păiuș, în momentul în care se afla pe bancă.

Până la final, constănțenii s-au desprins la o diferență care nu zugrăvește ceea ce s-a întâmplat de-a lungul celor 60 de minute: 29-22 (12-13).

Marcatori SCM Poli: Marijanovic 5, Cîmpan 4, Sadoveac 4, Dragas 4, Pribanic 4, Milosevic 1. Pentru gazde, golgeter a fost ex-timișoreanul Chikovani, cu 7 goluri.

SCM Politehnica Timișoara rămâne cu opt puncte în clasament și a coborât pe locul al XI-lea, fiind depășită chiar de echipa ce a învins-o astăzi. Dobrogea Sud are acum zece puncte.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_signup admin_label=”Email Optin” provider=”mailchimp” mailchimp_list=”63d6d09cd4″ aweber_list=”none” title=”Abonează-te la newsletter” button_text=”Trimite” use_background_color=”on” background_color=”#1e73be” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_focus_border_color=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ saved_tabs=”all”] [/et_pb_signup][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 1″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/SCM-Timisoara-1573939066260011/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 2″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/rugbytimisoara/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 3″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara-402796363219102/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”Cand jucam?” saved_tabs=”all”][event_blocks 117][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale