Rugby-ul, baschetul și handbalul, meciuri în deplasare

decembrie 8, 2023
Cele trei echipe de seniori ale clubului nostru evoluează în deplasare la acest final de săptămână. Toate vor fi implicate în meciuri de Ligă Națională, pentru rugbiști și handbaliști urmând să fie ultimul joc din 2023.

Primii intră pe teren rugbiștii, care dispută finala mică a Ligii Naționale, cu Steaua. Partida are loc sâmbătă, de la ora 11.00, la stadionul Ghencea (în direct la Rugby TV).

Sperăm să încheiem 2023 cu un meci consistent, chiar dacă jucăm din nou pe teren străin. Cunoaștem bine adversarul, l-am întâlnit recent și în semifinala din Cupa României. Victoria de la final de octombrie ne-a dus în finală, dar acum nu mai trebuie să ne concentrăm la acel rezultat, ci la ceea ce va fi sâmbătă.

Gabriel Rupanu, mijlocaș la grămadă

***

Baschetbaliștii se deplasează la Brașov, pentru partida cu Corona, de sâmbătă, ora 17.00, partidă care poate fi urmărită la FRB TV. Leii din Banat au mai jucat în deplasare, săptămâna aceasta, marți în Croația, cu KK Dubrava. Meciul a însemnat prima înfrângere în actuala ediție a Alpe Adria Cup, după care antrenorul Dragan Petricevic a afirmat: „Îi felicit pe cei de la Dubrava pentru victoria binemeritată și nu aș spune mai mult de atât, pentru că aș putea declara unele lucruri pe care nu ar trebui să le spun”.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet țintește victoria, care ar reprezenta o revanșă pentru meciul din tur, când Corona a învins la sala Constantin Jude.

***

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara încep returul și încheie anul cu meciul de duminică, ora 18.30, pe terenul lui CSM Focșani. În tur, diferența dintre cele două formații a fost de doar un gol, cu vrâncenii învingători la Timișoara.

Mergem acolo motivați că putem face punct sau puncte. Focșani este o echipă bună, redutabilă mai ales pe teren propriu, dar nu invincibilă. Mai avem un meci din retur și vine pauza competițională în care trebuie să antrenăm foarte bine, pentru că ne dorim ca în retur să facem mai multe puncte.

Marius Sadoveac, inter

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale