Acțiune pe „trei fronturi”

august 25, 2023
Săptămâna pe care o parcurgem este prima a acestei veri în care toate cele trei echipe ale clubului nostru se află pe teren. Baschetbaliștii au jucat primele meciuri de verificare, iar rugbiștii și handbaliștii au jocuri oficiale.

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a întâlnit, miercuri și joi, CSM Tg. Mureș, în deplasare. Alb-violeții au câștigat ambele partide la o posesie diferență, 83-82 și 80-77, urmând să joace și miercuri, 30 august, tot în deplasare, cu echipa maghiară Debreceni Egyetem.

Pe Leii din Banat îi puteți vedea la sala „Constantin Jude” marți, 5 septembrie, împotriva formației CSM Focșani.

 

SCM USV Timișoara joacă pe terenul formației CS Năvodari, în etapa a III-a din faza secundă a Ligii Naționale de Rugby. Meciul va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 13.30, și contează pentru Grupa C.

Este prima deplasare a alb-violeților în această parte de campionat, după ce echipa noastră a stat în prima rundă. Totodată, este cea mai lungă deplasare a sezonului 2023.

Urmează două-trei meciuri mai facile pentru noi, ca nivel al adversarilor. Vom avea aproximativ același lot la dispoziție, dar va trebui să respectăm regula celor șase străini. Noi, acum, avem nouă străini, deci trei sunt nevoiți să rămână pe tușă. Celor trei li se adaugă cei șase de la lotul national, așa că ajungem la nouă absenți. Dacă toată lumea va fi validă, putem alinia doar 21 de jucători. Mă uit insistent și la starea vremii și sper să nu avem parte la ora meciului de căldura sufocantă din ultimele zile.

Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM USV Timișoara

 

Handbaliștii noștri joacă pe teren propriu în prima etapă din noua ediție a Ligii Naționale. SCM Politehnica Timișoara primește vizita formației CSM Focșani, duminică, 27 august, la ora 17,00, la sala Constantin Jude.

Am adunat informații despre echipa din Focșani din meciurile de verificare pe care le-au disputat. Din punct de vedere tehnico-tactic, nicio echipă nu a putut face schimbări majore, așa încât să poți spune că revoluționează jocul de handbal. Până la urmă, cel mai important este tot ceea ce vom face noi pe teren.

Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Intrarea este liberă la meciul de handbal.

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale