Hai la joacă! Baschetbaliștii, handbaliștii și rugbiștii de la SCM Timișoara vin în Parcul Copiilor

mai 30, 2023
Sportivii de la SCM Timișoara își dau din nou întâlnire cu micii timișoreni, de Ziua Copilului. La 1 Iunie, baschetbaliștii, handbaliștii și rugbiștii vor fi prezenți în Parcul Copiilor din Timișoara.

Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, alb-violeții îi vor iniția pe copii în tainele celor trei sporturi și îi vor angrena în jocuri ingenioase.

Primele demonstrații vor fi la ora 10.00, când vor veni în parc rugbiștii și handbaliștii. Din sportul în 15 îi puteți întâlni pentru componenții echipei de juniori U17, antrenați de Marian Marin, echipă constituită în acest sezon și care se vrea viitorul rugby-ului din Timișoara.

Tot la ora 10.00, aveți întâlnire cu micii handbaliști ai antrenoarei Cristina Șunei. Juniorii 4, copiii de la mini-handbal și baby-handbal vor fi și ei în parc și chiar vă pot povesti sentimentul apartenenței la echipă.

Baschetbaliștii vin seara, la ora 18,00. Robert Schipor, un jucător crescut la clubul nostru și care și-a găsit un loc în echipa de seniori, dar și trei dintre recenții medaliați cu bronz la Campionatul Național al juniorilor U18, Robert Jude, Pavle Stajic și Mladen Lazic, vă vor arăta cum se mânuiește mingea cea mare și portocalie.

În ceea ce privește echipele de seniori, dacă handbaliștii și baschetbaliștii au intrat recent în vacanță, formația de rugby pregătește importantul meci cu Steaua, de sâmbătă, 3 iunie, ora 11.00, programat la stadionul Gheorghe Rășcanu din Timișoara.

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale