Meciul de handbal, o sărbătoare pentru oraș | GALERIE FOTO

februarie 5, 2023
Primul meci oficial de handbal al anului 2023 aproape a umplut sala Constantin Jude din Timișoara. SCM Politehnica a întâlnit reprezentanta României în Champions League, Dinamo București, formație ce a avut cinci jucători la recentul Campionat Mondial de seniori.

La meci s-au aflat ambii selecționeri ai României: cel al naționalei feminine, Florentin Pera, în tribune, iar cel al formației masculine, Xavier Pascual, pe banca lui Dinamo București, dar și sportivi de la mai multe cluburi timișene. Fetele în portocaliu de la ACS Dominicii Mosnita Nouă și handbalistele în treninguri roșii de la HC Cîtu Timișoara au fost petele de culoare din tribune, iar sectoarele cele mai gălăgioase le-au umplut impozanții rugbiști de la SCM USV Timișoara și juniorii 1 de la SCM Poli, campioana națională en titre.

Pe teren, Dinamo București s-a desprins cu începere dintr-a doua jumătate a primei reprize și a învins (cronica meciului, AICI).

Diana Muntean, inițiatoare de acțiuni caritabile, a oferit aruncarea simbolică de start. Tricoul semnat de toți jucătorii SCM Poli primit în dar la start de meci va fi pus la licitație pentru o cauză nobiilă. De altfel, Diana a fost aceea care ne-a ajutat să găsim un caz social pentru care sportivii de la SCM Timișoara au adunat banii cu ocazia Galei Premiilor SCMT.

SCM Poli rămâne pe locul al XII-lea în Liga Națională și joacă acasă și săptămâna viitoare, sâmbătă, 11 februarie, cu CSU Suceava, o contracandidată la ocuparea unui loc deasupra liniei de baraj.

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale