Gala Premiilor SCM Timișoara, sărbătoarea începutului de an | FOTO

ianuarie 31, 2023
Sportivi de ieri și de astăzi, juniori și seniori s-au reunit la Gala Premiilor SCM Timișoara. A fost sărbătoarea începutului de an pentru cele trei discipline reprezentate la Sport Club Municipal Timișoara, baschet, handbal și rugby.

În urma opțiunilor exprimate de suporteri și de tehnicieni, au fost desemnați cel mai bun jucător și cel mai bun junior al fiecărei secții, dar a fost răsplătită pentru ceea ce a făcut și o legendă a fiecărei dintre aceste trei discipline.

Festivitatea a început cu premierea rugbiștilor, ce compun echipa cu cele mai multe trofee din istoria clubului:

CEL MAI BUN JUCĂTOR –  GABRIEL RUPANU

CEL MAI BUN JUNIOR – ALEXANDRU MIHOC

PREMIUL DE EXCELENȚĂ – GHEORGHE NIȚĂ, fost jucător al Timișoarei în anii 90

Cum Gabriel Rupanu, dar și căpitanul Vlad Neculau se află la lotul național, premiul i-a fost înmânat vicecăpitanului Stephen Shennan.

 

BASCHET

CEL MAI BUN JUCĂTOR– NIKOLA GAJIC

CEL MAI BUN JUNIOR – ROBERT SCHIPOR

PREMIUL DE EXCELENȚĂ – MILOS KOMATINA, retras din activitate în vara anului trecut, după șase ani jucați la Timișoara

 

HANDBAL

CEL MAI BUN JUCĂTOR – CRISTIAN FENICI

CEL MAI BUN JUNIOR –  PATRICK BOȚIAN

PREMIUL DE EXCELENȚĂ – ALEXANDRU MATEI, campion al României cu Politehnica Timișoara în 1991

PREMIUL SUPORTERILOR PENTRU CEL MAI VOTAT JUCĂTOR – ROBERT CÎTU

Simbolic, premiile de excelență au fost înmânate de reprezentanții celor trei secții, apoi legendele au premiat cei mai buni jucători, iar cei mai buni jucători au premiat cei mai buni juniori.

Clubul – de asemenea, prin reprezentanții celor trei secții – și-a exprimat gratitudinea față de sprijinul vent din partea mediului academic, partener cu fiecare dintre cele trei echipe:

Universitatea Politehnica Timișoara – reprezentată de rectorul Florin Drăgan – asociată cu echipa de handbal

Universitatea Științelor Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara – reprezentată de rectorul Cosmin Popescu – susținătoare a rugbiștilor

Universitatea de Vest Timișoara – reprezentată de prorectorul Mădălin Bunoiu – ce s-a alăturat în acest sezon echipei de baschet

Sportivii clubului au decis să susțină o cauză nobilă și au făcut o donație comună către asociația Casa Faenza – Autism Timisoara.

De asemenea cele trei secții ale clubului nostru au ținut să mulțumească Primăriei și Consiliului Local Municipiului Timișoara pentru susținere. O GALERIE FOTO de la eveniment găsiți AICI.

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale