Dragan Petricevic, la aruncarea simbolică de start a meciului de handbal

decembrie 4, 20220
Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara au disputat ieri ultimul meci pe teren propriu din 2022, astăzi, la ora 17.00, cu Potaissa Turda, la sala Constantin Jude. Invitat pentru aruncarea simbolică de start a acestei partide a fost antrenorul formației de baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, Dragan Petricevic.

Petricevic este antrenorul care a condus echipa Timișoarei vreme de mai mult de un deceniu (în trei mandate) și a obținut singurele două trofee din istoria baschetului de pe Bega, Cupa României în 2010 și 2015.

Dragan a venit cu energia unei victorii importante obținute vineri de baschetbaliști, 88-83 (după prelungiri), cu CSM Athletic Constanța și a faptului că „Leii din Banat” au 12 victorii și doar două înfrângeri în cele trei competiții în care sunt angrenați.

Dragan Petricevic a devenit cetățean român în iulie 2018 și este antrenorul naționalei de seniori. După aruncarea de start, tehnicianul „Leilor din Banat” a luat loc în tribune alături de selecționerul naționalei feminine de handbal, Florentin Pera, și au urmărit meciul din prima etapă a returului, decis în ultimele minute (28-30, cronica AICI).

Anterior, în octombrie și noiembrie, handbaliștii i-au susținut pe rugbiști la semifinala de Cupă a României, iar rugbiștii au venit la meciul jucat de handbaliști cu CSM Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale