„A fost foarte fain și pe mine m-a motivat să fac sport”

noiembrie 16, 20220
Ora 10.00, sala de sport a Colegiului Național Bănățean din Timișoara. 21 de copii se aliniază în fața profei de sport, Cristina, dar și în fața a trei zdrahoni în alb, galben și violet.

„Știți cine sunt băieții?” întreabă Cristina, iar cei trei – rugbistul Eugen Căpățînă, handbalistul Cristian Fenici și baschetbalistul Cristian Mocrițchi – se prezintă copiilor parcă la fel de emoționați ca atunci când cântă imnul la o finală de Cupă.

Ceea ce a urmat avea să fie O ORĂ DE SPORT DE NEUITAT! Proiectul „Ora de sport cu SCM Timișoara” a debutat astăzi și a făcut-o cum nu se poate mai bine. Nu ne oprim, venim și la școala ta!

Clasa I B de la Colegiul Bănățean a deschis proiectul „Ora de sport cu SCM Timișoara”

Sportivii noștri au făcut încălzirea „cot la cot” cu copiii din clasa I B.

Ora de sport a început cu exercițiile de încălzire

Trei echipe s-au format și s-au întrecut, rând pe rând, cu mingea de baschet, handbal și cu balonul de rugby.

Echipele Mocrițchi, Fenici și Căpățînă s-au întrecut în jocurile cu baloanele de baschet, handbal și rugby

„A fost frumos, mi-a plăcut, mai vreau să joc”, a spus Andrada, câștigătoarea concursului de baschet, cu două coșuri din două aruncări, iar Oana ne-a zis că nu a fost un concurs greu. Ea nu a venit încă la meciurile echipelor noastre, dar acum se gândește că va ajunge într-o zi.

Dragoș a fost de-a dreptul entuziasmat: „A fost foarte fain și pe mine m-a motivat să încep să joc rugby. Acum fac judo, dar mai târziu o să merg la rugby”!

Andrada Ștefănuți, Dragoș Pocovnicu și Oana Mărășescu, trei dintre cei patru câștigători de concurs

Casian a mărturisit că nu a mai jucat rugby. „Eu joc deja handbal la SCM Poli și fotbal la Electrica”, a mărturisit unul dintre cei doi câștigători ai concursului de rugby.

Casian Antanas este al doilea câștigător al concursului cu balonul de rugby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale

Arhivă articole