Le întorc „vizita”: rugbiștii merg la meciul de handbal

noiembrie 12, 20220
Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara vor avea suporteri speciali și… cu greutate la meciul de duminică. Rugbiștii de la SCM USV Timișoara vin la partida pe care alb-violeții o dispută de la ora 16.00 cu CSM Vaslui.

Întrecerile de rugby sunt întrerupte pentru meciurile test ale echipei naționale și pentru naționala U20 care participă la Campionatul European, dar jucătorii antrenați de Valentin Calafeteanu pregătesc cele mai importante partide ale sezonului:

  • 26 noiembrie, Baia Mare, CSM Știința – SCM USV Timișoara, semifinală de Ligă Națională
  • 4 decembrie, București, finala mare sau finala mica a Ligii Naționale
  • 11 decembrie, București, finala Cupei României, Steaua – SCM USV Timișoara

În urmă cu două săptămâni și jumătate, handbaliștii i-au încurajat pe rugbiști din tribunele arenei Gheorghe Rășcanu, la semifinala de Cupa României, cu Dinamo București.

Leii au câștigat cu 13-10, grație unei lovituri de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu în ultimele minute și vor juca în decembrie pentru a-și apăra trofeul pe care l-au cucerit în luna aprilie.

De altfel, SCM Poli și SCM USV Timișoara sunt echipele care au adus cele mai recente două trofee din palmaresul clubului nostru, în Cupa României. Handbaliștii s-au impus în 2019, iar rugbiștii în ediția 2021, a cărei finala s-a jucat în aprilie 2022.

În plus, căpitanul rugbiștilor, Vlad Neculau, va oferi aruncarea simbolică de start a partidei de handbal SCM Poli – CSM Vaslui, de duminică, ora 16.00 (avancronica, AICI).

Foto: Leonard Ardelean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale