BASCHET | Urmează „cel mai dificil adversar”

octombrie 15, 20221
Echipa noastră de baschet va înfrunta CSM Oradea, în etapa a treia a Ligii Naționale Mozzart Bet, partidă programată duminică, 16 octombrie, la ora 18,00, la sala C. Jude.

Ambele formații vin după meciuri disputate miercuri în cupele europene: alb-violeții în Alpe Adria Cup (victorie acasă cu Spisski Rytieri, din Slovacia), bihorenii în FIBA Europe Cup (înfrângere în Franța, cu Cholet).

„Oradea este cel mai dificil adversar de până acum și spun asta cu tot respectul pentru formațiile pe care le-am întâlnit anterior. Fiecare meci este dificil în felul său, dar acum vine la Timișoara echipa cu cel mai puternic lot dintre toate formațiile cu care am jucat în acest start de sezon. Cu siguranță asta reprezintă o motivație în plus pentru echipa noastră”

Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Echipa noastră are șapte victorii în cele șapte meciuri oficiale jucate în acest sezon, trei în Alpe Adria, câte două în campionat și Cupa României. În campionat, „Leii” au învins CSM Focșani (81-69, acasă) și Laguna București (83-76, în deplasare), în vreme ce bihorenii au stat în primna etapă a Conferinței B și apoi a învins deținătoarea Cupei României (84-61, pe teren propriu).

„Este un meci care trebuie jucat și trăit la capacitate maximă. Și pe teren, cu energia care trebuie să fie la maximum, dar și în tribună, sper, pentru că – așa cum am spus acum câteva zile într-o postare pe o rețea socială – văd foarte multă supărare în sportul timișorean, foarte multe nemulțumiri, însă această echipă a oferit bucurii până acum și merită susținută în continuare. Este o zi de duminică, va fi cald și frumos, m-am uitat și la meteo, așa că merită o vizită la sala Constantin Jude, mai ales că se anunță un meci deosebit de frumos”

Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

 

One comment

  • badin.ro

    ianuarie 28, 2023 at 9:44 pm

    Dupa ce am citit asta, mi s-a parut extrem de lamuritor. Apreciez ca ati gasit timp si energie pentru a pune cap la cap acest articol. Ma trezesc din nou petrecand o cantitate semnificativa de timp atat citind, cat si lasand comentarii. Dar si ce, a meritat totusi!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale