Handbalul, rugby-ul și baschetul de la SCM Timișoara îți dau întâlnire în Freidorf

octombrie 7, 20220
Ia mingea și vino în parcul Petőfi Sandor din cartierul Freidorf. Dacă nu ai minge, o aducem noi, tu doar vino! 

Sportivi de la cele trei secții ale SCM Timișoara – baschet, handbal, rugby – vor fi prezenți duminică în Freidorf, la evenimentul „Străzi pentru Comunitate”.

„Pentru a readuce viața culturală în cartiere și a crea obiceiuri culturale bune alături de oamenii care le însuflețesc, dar și pentru a dărui, preț de o zi, strada locuitorilor din zona parcului Petőfi Sandor, duminică, 9 octombrie, de la 10:00 la 19:30 va avea loc, în cartierul Freidorf, evenimentul „Străzi pentru comunitate”.
Acesta cuprinde o varietate largă de activități, destinate tuturor vârstelor, care pun în valoare atât originea germană a cartierului, cât și caracterul lui industrial, mai recent, precum și poveștile unor oameni și a unor nume legate de acesta: Johnny Weissműller (Tarzan) și compozitorul Mircea Hoinic”
Comunicat Primăria Timișoara

Sportul și-a găsit și el locul în acest eveniment: echipele de handbal și rugby ale clubului nostru vor fi prezente în parc de la ora 12,00, pentru a schimba pase și impresii cu locuitorii cartierului, iar la ora 16,00 aveți întâlnire cu baschetbaliștii. Tot la „Străzi pentru Comunitate”, vă oferim informații despre cum și unde vă puteți aduce copilul la centrele de juniori ale clubului nostru.

Rugby-ul timișorean este sextuplu campion național și cvintuplu câștigător al Cupei României, handbalul are patru trofee în vitrină (două campionate și două Cupe) și este campion en titre de juniori și de tineret, iar baschetul a câștigat Cupa României în 2010 și 2015 și participă în actuala ediție a cupelor europene, în Alpe Adria Cup.

Ne vedem duminică, 9 octombrie, în Freidorf, în parcul Petőfi Sandor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale