Revenire cu stil în cupele europene: două victorii din două meciuri

septembrie 24, 20220
SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a câștigat ambele meciuri din turneul inaugural al Alpe Adria Cup, disputat la Zakok, în Croația. Violeții au depășit gazda, KK Zabok, în prima zi, 88-63 (DETALII AICI), iar aseară au învins și formația slovenă KK Rogaska, cu 103-99, din nou după o repriză a doua foarte bună.

Ex-iugoslavii au câștigat primul sfert cu 26-21 și au păstrat diferența la mijlocul întâlnirii, 54-49. Jucătorii noștri au întors meciul în sfertul al treilea (26-19) și s-au menținut în avantaj și după ultima perioadă de zece minute.

Leii din Banat au avut cinci jucători în double digit, cu Djokovic autor a 32 de puncte și 5 pase decisive, secondat de McClellan, cu 20 de puncte. Gajic a reușit un double-double, 10 puncte și 15 recuperări.

„S-a întâmplat exact cum am preconizat. A fost un joc total diferit față de cel de ieri. Nici mental nu am fost la capacitate maximă, am făcut multe cadouri și faulturi împotriva unei echipe care joacă un baschet curat și organizat. Acest meci a fost foarte strâns pe tot parcursul. Cel mai important lucru este că am obținut a doua victorie. Cred că două succese în deplasare vor conta, dar nu ar trebui să ne gândim la asta. Trebuie să ne concentrăm pe meciurile pe care le vom juca în campionatul intern. Oboseala este foarte mare, cu două jocuri în două zile, cu un drum de peste zece ore și altul la fel de lung de urmat. Când vor veni celelalte dispute din Cupa Alpe Adria, va trebui să le tratăm cu aceeași intensitate cu care am tratat aceste meciuri în deplasare.”

Dragan Petricevic, antrenor SCM OHMA Mozzart Bet

Următoarele meciuri se joacă sub formă de etape, cu meciul nostru viitor la 12 octombrie, acasă, cu slovacii de la Rytieri.

Timișoara a revenit în cupele europene de baschet după o absență de aproape zece ani: în noiembrie și decembrie 2012, violeții jucau în grupele FIBA Europe Cup, într-o serie cu Kormend și Szolnok (Ungaria), Oldenburg (Germania).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale

Arhivă articole