SCM Politehnica Timișoara, primul meci oficial după 29 de zile

mai 4, 2022

Liga Națională de handbal se reia cu etapa a XXIV-a, antepenultima a sezonului. Alb-violeții vor evolua acasă, joi, 5 mai, de la ora 17,00, cu CSM Vaslui , la sala Constantin Jude.

Timeout SCM Poli
Precedentul joc oficial al echipei noastre a fost la 6 aprilie

Echipa noastră ocupă locul al unsprezecelea, cu 19 puncte, în vreme ce gruparea moldavă se găsește pe poziția a opta, cu 28 de puncte.

SCM Poli a jucat precedentul meci oficial la 6 aprilie, în Cupa României, la Sighișoara, cu Steaua București, iar în perioada de întrerupere a disputat două jocuri de verificare, ambele în județul Cluj și ambele câștigate, 38-34, cu Universitatea Cluj, și 35-33, cu Potaissa Turda. În plus, violeții au făcut un joc între primele două echipe ale clubului, cele din Liga Națională și Divizia A.

„A fost o perioadă de pregătire benefică. Suntem în creștere de la antrenament la antrenament și sper din tot sufletul să fim pregătiți pentru cele trei meciuri care contează foarte mult pentru noi. Primul este cel cu Vaslui, un adversar dificil, dar sper ca băieții să se concentreze, să se mobilizeze și să aducem cele trei puncte. Din punct de vedere al programului din ultimele trei etape, suntem un pic favorizați, mai jucăm la Alexandria și cu Constanța: ne dorim cât mai multe puncte, după care tragem linie și vedem unde ne clasăm”

Horvath Atilla, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara

Aruncarea simbolică de start a confruntării cu CSM Vaslui va fi oferită de Nicoleta Scobercea, fiica fostului nostru portar și conducător de club, Ioan Covăsânțan. „Coco” a plecat la îngeri pe 21 aprilie.

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale