Trei importanți jucători ai echipei de rugby au semnat prelungirea contractului

mai 3, 2022

SCM USAMVB Timișoara își consolidează lotul, atât în ceea ce înseamnă jucătorii cu experiență, cât și rândul tinerilor. Trei componenți ai lotului au decis să semneze prelungirea de contract și vor fi jucătorii Timișoarei până la finele anului viitor.

Prelungiri fratii Lazar si AltinokVenit în 2020 la Timișoara, pentru a fi alături de fratele său, Mihăiță Lazăr (35 ani) și-a extins contractul cu echipa noastră. Dorin Lazăr (32 de ani) este deja unul dintre veteranii lotului și a semnat și el prelungirea.

Cei doi au câștigat, luna trecută, primul trofeu în calitate de coechipieri, Cupa României, după succesul Timișoarei împotriva rivalei din Maramureș.

Căpitanul naționalei U20, dar și autorul unui eseu în recentul meci din Baia Mare, Kemal Altinok și-a pus și el semnătura pe un nou contract.

Înțelegerile celor trei ar fi expirat la mijlocul acestui an, dar potrivit noilor acte ei vor fi jucătorii echipei noastre până la 31 decembrie 2023.

 

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale