SCM OHMA Timișoara, start în play-off pe terenul celei de-a treia clasate

mai 3, 2022

Primul tur din play-off-ul Ligii Naționale de baschet a început cu un meci în deplasare pentru echipa noastră. Leii din Banat au cedat pe terenul formației CSO Voluntari, în deschiderea disputei „două din trei”.

Lazar hand off cu Mocritchi la VoluntariDupă un start echilibrat (4-4, minutul 3), gazdele s-au desprins la 12 puncte (19-7, minutul 7) și și-au asigurat un +9, la finele primelor zece minute (21-12).

Diferența a scăzut la doar două posesii, în sfertul secund, după o triță a lui Gajic (34-30, minutul 18), însă Voluntariul a mai pus câteva puncte avans până la jumătatea partidei, 41-33.

Deținătoarea Cupei României a înscris des de după semicercul de 6,75 metri, la revenirea de la odihnă și asta i-a ușurat misiunea. Chiar dacă băieții noștri au înscris 26 de puncte în sfertul al treilea, diferența a crescut, deoarece ilfovenii au izbutit 37.

A fost 78-59, înaintea ultimelor zece minute, care nu au mai schimbat nimic: scor final 95-72 și 1-0 la partide.

Meciul al doilea va avea loc vineri, 6 mai, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude.

 

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale