Timișoara, peste Baia Mare și în campionat

aprilie 30, 2022

Leii au confirmat în campionat evoluția bună din finala Cupei României și au învins din nou Știința Baia Mare. Partida a contat pentru etapa a doua din Liga Națională de Rugby și a avut loc astăzi, în Maramureș.

CSM stiinta Baia Mare SCM Timisoara 30 aprilie 2022
Echipa noastră s-a impus la 18 puncte diferență

Jucătorii noștri au început perfect pe Arena Zimbrilor și s-au desprins la 14-0 din primele minute, după eseurile lui prin Shennan si Iulian Macovei, transformate de Vlaicu.

Gazdele au replicat printr-o lovitura de pedepsa, 3-14, și un eseu al lui Popoaia, marcat când violeții timisorenii se găseau în dubla inferioritate, 8-14, la pauză.

In partea a doua, echipa noastră a acționat în multe momente pe contraatac. După o penalitate transformata de Vlaicu (8-17), au urmat două eseuri ale lui Gabriel Rupanu, care a fost ales omul meciului, si Kemal Altinok, ambele transformate de Vlaicu (8-31).

Gazdele au mai înscris un eseu prin Bucur, netransformat, astfel că rezultatul final a fost Baia Mare – Timisoara 13-31.

Următorul meci va fi sâmbătă, 14 mai, cu Universitatea Cluj-Napoca, pe teren propriu, după ce băieții noștri vor sta în etapa de la finalul săptămânii viitoare.

 

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale