Timișoara și Baia Mare se reîntâlnesc la patru săptămâni după finala de Cupă a României | VIDEO

aprilie 29, 2022

[et_pb_section admin_label=”Section” global_module=”281″ fullwidth=”on” specialty=”off” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Etapa a doua din Liga Națională de rugby programează un derby, CSM Știința Baia Mare – SCM USAMVB Timișoara. Meciul se va juca în Maramureș, sâmbătă, 30 aprilie, ora 13,30, și contează pentru grupa A.

Eugen Capatana vs Baia Mare finala Cupei
Imagine din finala Cupei României

Cele două echipe s-au întâlnit și în primul meci oficial din acest an, finala Cupei României, ediția 2021, câștigat de băieții noștri, 22-15, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

„Este o nouă competiție, un meci cu altă miză, dar extrem de important pentru noi. Băieții s-au antrenat foarte bine și în această săptămână și, dacă vom merge cu o atitudine corespunzătoare și vom respecta lucrurile pe care ne antrenăm, ne putem întoarce de acolo cu o victorie. Cu siguranță, vom întâlni un oponent cu mare dorință de victorie, dar avem capacitatea de a obține lucruri bune și în meciul acesta”

Valentin Calafeteanu, antrenor SCM USAMVB Timișoara

Interviul VIDEO cu antrenorul „leilor” POATE FI URMĂRIT AICI. Tehnicianul nostru a vorbit, de asemenea, despre nou-veniții din lot:

Sunt mulțumit de nou-veniți, pentru că ei cresc de la săptămână la săptămână și asta se vede. O simt și ei, o simte și colectivul. Își vor primi șansa, fiecare dintre ei. Unii chiar la meciul de sâmbătă, poate mai repede decât se așteptau, însă este doar rezultatul muncii lor și își merită locul în echipă”

Valentin Calafeteanu, antrenor SCM USAMVB Timișoara

Partida poate fi vizionată în direct pe internet, la Rugby TV (LINK AICI).

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_signup admin_label=”Email Optin” provider=”mailchimp” mailchimp_list=”63d6d09cd4″ aweber_list=”none” title=”Abonează-te la newsletter” button_text=”Trimite” use_background_color=”on” background_color=”#1e73be” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_focus_border_color=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ saved_tabs=”all”] [/et_pb_signup][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 1″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/SCM-Timisoara-1573939066260011/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 2″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/rugbytimisoara/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”facebook plugin 3″ saved_tabs=”all”]<div class=”fb-page” data-href=”https://www.facebook.com/Clubul-de-Handbal-CSU-Politehnica-Timisoara-402796363219102/” data-small-header=”true” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”></div>[/et_pb_code][et_pb_code admin_label=”Cand jucam?” saved_tabs=”all”][event_blocks 117][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

SCM Timișoara

Sport Club Municipal Timișoara funcționează pe durată nedeterminată, în structura polisportivă, având următoarele secții sportive: baschet, handbal, rugby, sportul pentru toți. Clubul este susținut de Primăria Timișoara și Consiliul Local Timișoara.

Pagini principale